Retourneren

Product retourneren

Wanneer je een product ontvangt dat niet voldoet aan de voorwaarden of beschadigd is, dan kunt je dit product binnen 14 dagen (10 werkdagen) retourneren. Je krijgt dan van ons een nieuw product of de betaling retour. Eventueel brengen we de gemaakte kosten in mindering van het terug te betalen bedrag. De verantwoordelijkheid voor het terugsturen van de producten en de hiervoor gemaakte kosten liggen in dit geval bij jou.

Wij behouden ons het recht om geretourneerde producten te weigeren, bijvoorbeeld indien wij deze onjuist ingepakt terug hebben gekregen of de klacht niet overeenkomt met de werkelijkheid. Geopende items kunnen niet retour.

Niet tevreden? Ruilen is mogelijk binnen 14 dagen, in de originele verpakking. De retourneerkosten zijn voor rekening van de klant.

Verkeerde artikelen ontvangen, verzend deze dan ongeopend retour. Deze retourneerkosten zijn voor rekening van TCG-Boardgames en worden op uw banknummer teruggestort.

Ons retouradres: 
TCG-Boardgames
Geervalk 36 
5554MC Valkenswaard 
Nederland 

Neem eerst contact met ons op wanneer je iets gaat terugsturen.


Pakket nog niet ontvangen?

Controleer de track and trace code die je hebt ontvangen op de site van PostNL. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met PostNL als er iets vreemds wordt vermeld bij de track en traceservice van PostNL.

 

Op dit moment bedraagt de levertijd 1-2 werkdagen. Excuses voor het ongemak.

Snelle levering:

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15.00 uur wordt dezelfde dag nog verzonden.

Bestelling ophalen: Meer info

Verzendkosten: Meer info

Pre-orders: Meer info

Onderdeel van TF Robots 

 

© 2021 - 2024 TCG-boardgames | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel